söndag, februari 12, 2023

Skyltsöndag 12 februari ☕️

God förmiddag, då checkar vi in på fina BPs skyltsöndag igen 🚸

Inget vårdrelaterat idag mer än att detta café med lite sopplunch också på menyn, nästan ligger vägg i vägg med Fysrehab.

Det är Cafe på Klostret som har installerat sig här sedan en tid. Namnet Klostret beror på att caféet en gång i tiden låg vid Varnhems klosterkyrka. Numera finns det både i Blomberg på Kinnekulle och i Hamnstaden bakom Rörstrands.

Vad har hänt i helgen då? Svar, inte mycket. Har mest kramat  kudden och sett på TV. Jag såg Mellon från Linköping igår. Pinsamt och okul, tyckte jag. Nästa lördag visar Lidköping upp sig, hoppas verkligen det blir bättre eller ska programledarna fortsätta att larva sig??

Ljus och Kärlek🙏

20 kommentarer:

  1. Men så fina skyltar! Skyltfönstret med på den första bilden gör ju sitt för att bilden blir lite extra. Vackert och fyndigt textat "Vatten" och härliga slitna prylar på den tredje bilden. Glad söndag!

    SvaraRadera
  2. Trevligt skyltat som vanligt!
    Själv tycker jag att båda programledarna är bra och att det är ett rejält lyft från förra året. Dock gillade jag inte den fjantiga mellanakten i första deltävlingen.

    Kram och god söndag!

    SvaraRadera
  3. Jag ser inte Mello men har läst en hel del kommenterar, både på bloggar och på facebook. Jag tror inte att jag har gått miste om så mycket.
    Ha en skön söndag!
    Kram, Ingrid

    SvaraRadera
  4. Fint skyltat verkligen, Kinnekulle besökte vi ofta när jag var liten, någon gång ska det bli återbesök där tillsammans med hustrun.
    Hörde att nordman ska vara med nästa vecka, hoppas de gör bra ifrån sig.

    Ha en fin eftermiddag.

    SvaraRadera
  5. Så fina bilder 🤩
    Mysigt café ser det ut som.
    Bra skyltat 👍
    Melodifestivalen börjar kännas väldans avslagen, bäst var Linda & Magnus.
    Maria Sur hade i princip vunnit redan innan hon klivit upp på scenen.
    Ha en så skön söndag Du nu kan kram åsa

    SvaraRadera
  6. Gillar din skyltsöndag särskilt mycket idag. Gulaschsoppa, ja varför inte? Nu blev jag inspirerad mitt i allt och får skriva in en sådan på menyn. Vattenskylten är toppen i mitt tycke, enkel och tydlig.
    Mellon ser jag inte på alls längre.
    Ha det gott- kram!

    SvaraRadera
  7. Låtarna... helt ok. En del bra..andra mindre bra. Smaksak! Men mellansnacket! Vedervärdigt! Kram//Anna-Lena

    SvaraRadera
  8. Fint skyltat denna söndag! Å jag gillar ju mello oavsett programledare 😄 Ha en fortsatt fin söndag! Kram Susjos

    SvaraRadera
  9. Vad trevligt skyltat från detta café. Här hade jag gärna gått in.
    Vad gäller mellon satte jag på tv;n klockan 21 lagom till omröstningen. Orkar inte med programledarna. Men låtarna som gick vidare var helt ok.
    Stor kram

    SvaraRadera
  10. LillaSyster2023-02-12 18:48

    Vilket mysigt café=)
    Mellot..... jag orkade med två minuter på första programmet - som sagt pinsamt dåligt. Det var bättre förr då de bara hade 10 låtar i startfältet och en programledare som presenterade artist/låten kort och koncist. Anders Berglund skötte dirigeringen av orkestern. Ordning och reda inte en massa flams och trams. Ha en bra ny vecka!

    SvaraRadera
  11. Vilket läckert café, eller rättare sagt vilka fina retro möbler i caféet. Å en gulaschsoppa före eller efter en akupunkturbehandling sitter ju inte fel så här års.
    Tittade också på Mello och kan väl säga att "rätt låt vann", även om den ukrainska tjejen troligen också vunnit om hon inte hade haft en röst. Men nu hade hon dock en riktigt bra sångröst. Den där gruppen P... någonting var rolig och jag gillade den koreografiska inramningen. Bra! Theoz är söt och gullig, men sjunga kan han inte (enligt mig). Country-paret var bra, men långt ifrån "riktig" Country Western. Resterande bidrag var - usch!
    Programledartjejen gillar jag skarpt. Hennes intervjuteknik är suverän. Killen gillar jag inte alls. Han är visst komiker, men jag tycker inte att han är rolig. Inte alls.

    Tusen tack för din fina skyltning och länken:-)

    SvaraRadera
  12. Snyggt med dom slitna möblerna (kajsalisasblogg.wordpress.com)

    SvaraRadera
  13. Vad roligt att det finns ett cafe, jag har ett också ett mittemot min fysrehab. Vad snyggt det var dukat och med vackra möbler.

    SvaraRadera
  14. Vilket härligt café! Snyggt skyltat!
    Ha en fin måndag!
    Kram

    SvaraRadera
  15. Svar: Om Elin och njuren kan Du läsa idag på min blogg, hos oss är jag idag ”friskast” 😅 eller heter det ”minst sjuk”?
    Ha en bra måndag kram åsa

    SvaraRadera
  16. Akupunktur gick jag på för hundra år sedan i Stockholm. Kanske 80-talet? En märklig historia, det var en kines som knappt kunde svenska som tog emot i sitt eget hem. Det var alltid en sådan märklig känsla, han var brysk och barsk och gjorde sin grej utan att rådfråga patienten. Men märkligt nog blev det positiva resultat! Men någon trevlig upplevelse var det aldrig. Hoppas det har god effekt på dina besvär!

    SvaraRadera
  17. Fina skyltar du hittat! Skippa mellon vetja, det går jättebra utan!

    SvaraRadera
  18. Tycker Jesper är pinsam som programledare och vill bara gå och gömma mig när han försöker vara rolig. Caféet ser däremot väldigt trevligt och mysigt ut.

    SvaraRadera
  19. Annorlunda bilder och fina, minner om en tid som var.
    Jag har inte lyssnat på Melodifestivalen för jag tycker att det brukar vara i det skrikigaste laget, i alla fall förr om åren. Synd att det har blivit så, förr kunde jag lyssna och njuta, men nu är det lite svårare. Allt ljus, bling och blång tar ner det hela.
    Hoppas att du får en finfin vecka Gerd och bra att du tar det lilla lugna. Förstår att du inte har så mycket annat att välja mellan.
    Varm kram från Wiolettan

    SvaraRadera
  20. Vilket ställe, dit vill jag.
    Tittar inte på Mello, men är det från Lidköping kanske jag kan tänka mig att titta.
    Kramar!

    SvaraRadera