måndag, november 20, 2023

Bloggtorka 20 november

God morgon! Det blir inget Glad måndagsinlägg idag. Jag funderade på att inte skriva någonting alls, men vill ändå förklara mig, när jag tappat lusten.

Jag har inte gått in i väggen, som man kunde tro av fotot jag lägger ut. Nej då. Det känns bara som att jag har en massa bekymmer, många sjuka och nej, allmänt deppigt. 

Ljus och Kärlek 🙏🏻

13 kommentarer:

 1. Så kan man verkligen känna ibland.
  Hoppas att det lättar snart igen.
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
 2. Kan absolut förstå dig och känner väl igen mig. Jag tappade av olika anledningar lusten att blogga i april och den har inte kommit tillbaka. Har hoppats på att den skulle göra det. Men icke.
  Har ingen bloggtorka utan det är mycket som händer, men lusten saknas.
  Hoppas din lust återkommer .
  Många tankar.
  Varm kram

  SvaraRadera
 3. Vissa dagar är livet tyngre och då måste man tillåta sig att ta ett steg tillbaka och vila, göra något roligt och absolut inte känna dig tvungen att blogga om en Glad Måndag ‼️
  Självklart ska Du göra det som känns bäst för Dig❣️
  Vädret och mörkret är påfrestande när solen inte längre syns och sjukdom både egen och andras gör att det blir jobbigt.
  Men Du får ta en kort (lång) bloggpaus och fyll Dina batterier💕
  Kram Åsa

  SvaraRadera
 4. Vissa dagar är helt enkelt tyngre och påverkar så klart vårt mående. Då är det inte lätt att skriva ihop en glad måndag. Hoppas att allt ordnar sig till det bästa.

  Kram

  SvaraRadera
 5. Det där känns igen! Visst går det upp och ner med blogglusten - och plötsligt går det bara inte. Då är det lika bra att ta en paus och hoppas lusten kommer tillbaka. Jag har haft några sådana "dippar" och det är inte kul.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Från och till så känns det precis så. Normalt skulle jag säga, för livet består ju av så mycket annat än bloggen. Fyll på dina batterier, ladda, ladda.
  Kram!

  SvaraRadera
 7. Inte du också, var det första jag tänkte. Den här månaden/årstiden gör ju sitt till. Det är kallt. mörkt och många är förkylda och/eller har drabbats av Covid för första eller andra gången. Så då får man lov att tappa blogglusten och flera andra "lustar" också för den delen.
  Hoppas att du snart är på banan igen. Sköt om dig sålänge. Kram!

  SvaraRadera
 8. LillaSyster2023-11-20 21:08

  Ta hand om dig och samla ny energi =) Kram

  SvaraRadera
 9. Ljus och kärlek till dej också Gerd! Varm Kram!

  SvaraRadera
 10. Låter inget vidare, november är lite dystert

  SvaraRadera
 11. Sänder här lite tröst i efterhand. Nej, alltid kan man inte skriva Glad måndag-inlägg.
  Och det är tillåtet att vara deppad ibland, det är så mycket tokigt på gång i världen. Och då vi blir äldre går vänner bort, både unga och äldre drabbas förstås av olika öden och sjukdomar. Och så är ju november allmänt grå och ibland kall, ibland blöt. Kramar till dig!

  SvaraRadera